Держекоінспекція просить зупинити роботу христинівського ТОВ "Альфа Плюс"

Як повідомляють в держекоінспекції в Черкаській області, реагуючи на звернення громадянина стосовно здійснення господарської діяльності з порушенням вимог природоохоронного законодавства, спеціалістами Державної екологічної інспекції у Черкаській області проведено позапланову перевірку щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства у сфері охорони навколишнього природного середовища ТОВ «Альфа Плюс» Христинівський район с. Талалаївка.

За результатами проведеної перевірки встановлено, що діяльність підприємства здійснюється з порушеннями, а саме: відсутні дозвіл на спеціальне водокористування, договора про передачу відходів, не розроблено паспорти на пилогазоочисні установки, не представлено висновок державної екологічної експертизи.

Матеріали перевірки направлено до Черкаського окружного адміністративного суду для прийняття рішення щодо зупинки діяльності Товариства з обмеженою відповідальністю «Альфа Плюс» за адресою Христинівський район с. Талалаївка до отримання дозволу на спеціальне водокористування.
26.06.2018 13:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter