У Кам`янці тривають відновлювальні роботи на каналізаційних очисних спорудах

Відновлювальні роботи на каналізаційних очисних спорудах у Кам’янці йдуть на повну. Як інформують у Черкаській ОДА, вже за кілька місяців тут планують повністю завершити реконструкцію, що дасть змогу очищувати промислові та побутові стоки.

Про це розповів керівник Кам’янського водоканалу Анатолій Висоцький. Він спільно з колегами представив хід теперішніх робіт першому заступнику голови ОДА Віталію Ковалю, який відвідав район із робочим візитом.
У Кам`янці тривають відновлювальні роботи на каналізаційних очисних спорудах

Нині на об’єкті вже встановлене нове обладнання в грабельному приміщенні, стічні лотки, пісколовки, облаштовано первинний відстійник, аеротент для піологічної очистки. Також збудовано приміщення доочистки з додатковою резервною ланкою, що передбачає застосування ультрафіолетової камери. Про функціонування встановленої тут системи детально розповів кандидат технічних наук Анатолій Качанов. Він безпосередньо працював над її розробкою.

Зауважимо, на реконструкцію наразі використано понад 8 млн грн, з яких 4,7 млн грн – з державного, 3,5 млн грн – з обласного та 350 тис. грн – з районного бюджетів. Для завершення робіт передбачено ще близько 4,4 млн грн з обласного бюджету.
03.04.2017 10:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter