1 200 жителів села Рацеве Чигиринського району підтримують будівництво комплексів ДП "Перемога Нова"

За інформацією прес-служби Черкаської облради, під час останньої сесіїобласної ради неодноразово піднімалося питання будівництва нових виробничих потужносией на території області МХП.

Під час сесії було надано можливість для виступу голові Чигиринської районної народної ради і громадського об’єднання «Народна варта Черкащини» Павлу Романенку, якого підтримали активісти згаданих громадських організацій. Він зачитав звернення українських письменників, які висловили протест щодо спорудження у Чигиринському районі виробничих потужностей філії птахофабрики «Перемога Нова» та закликав не допустити, щоб торгова марка «Наша ряба» стала «символом руйнування національних святинь» Холодного Яру.

Протилежну позицію висловила жителька с. Рацеве Чигиринського району Світлана Войтенко, яку підтримали присутні односельчани. За її словами, на сільській сходці жителі села проголосували за будівництво, а серед противників будівництва промислових потужностей – лише один житель Рацевого. Вона також передала 1200 підписів жителів села, які підтримують будівництво комплексів з утримання птиці ДП «Перемога Нова».
22.02.2016 18:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter