Представники Коаліції громадських організацій "водили козу" в черкаській екоінспекції (відео)

Як інформують у Коаліції громадських організацій Черкащини, 24 вересня їхні представники, журналісти та місцеві депутати здійснили візит до Державної екологічної інспекції в Черкаській області, а саме до виконуючого обов’язки начальника інспекції Поліщука С.А.

Візит мав на меті перш за все дізнатись у пана Поліщука, як саме наразі працює Держекоінспекція, тобто, як працює структура з дня відсторонення Клименко М.Г. до сьогоднішнього дня. Перелік питань, які підготували активісти були досить конкретні та такі, що потребували нагального вирішення. Зокрема, як Поліщук бачить подальшу роботу інспекції? Яка ситуація по кооперативу «Славутич» та які вжиті заходи по ньому? Чи проходять працівники інспекції люстраційну перевірку? Яка є додаткова інформація по використанню причалу по вулиці Набережна? На якій стадії знаходяться перевірки по підприємствам ТОВ «Фрея Агро» та ТОВ «Чорнобай м'ясо»? Питання, - чи правомірним є сформована Клименко М.Г.громадська рада при Держекоінспекції в Черкаській області, головою якого є Людмила Ткаченко? Про ситуацію з браконьєрством на водосховищі і в Липівському орнітологічному заказнику?

Візитери відзначили, що в.о. начальника Держекоінспекції зустрів громаду досить впевнено та досить чітко відповідав на перелік заданих запитань від активістів та журналістів.

Візитери нагадують, що вони мали багато запитань до попередника – пана Клименко М.Г., з питань корупції, зловживаннями службового становища, не виконанням своїх посадових та службових зобов’язань
25.09.2015 10:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter