Енерджайзери

Відомий діяч сучасності Володимир Матюша поширив на ФБ інформацію про доходи членів виконавчого комітету та керівників з ВО «Свобода». Документ – це відповідь на депутатський запит. Як вдалося з’ясувати Провінції, - ці цифри – сукупний дохід добродіїв за листопад 2018 року.

Тепер будь-хто може пересвідчитись у тому, що за темпами поступу уперед Черкаси обходять якісь там Сингапур та Гонконг, як стоячих…
Енерджайзери
Розмір доходів за листопад 2018 представників "Свободи" у Черкаській міськраді, клікайте для збільшення


Це видно на прикладі щомісячного утримання тільки одного заступника мера Черкас Юрія Ботнара.

Держава оцінює той обсяг роботи, який виконує заступник мера Черкас, в 9 600 гривень посадового окладу. При цьому місячна премія Ботнара (28 800 грн.)– втричі вища за оклад. З точки зору формальної логіки, так виходить тому, що Ботнар – втричі ефективніше, ніж від нього можна було очікувати. І при цьому демонструє ще й «високі досягнення в праці» - на 9 700 грн. в місяць.
Енерджайзери

Цікава картина по керівнику департаменту освіти й гуманітарної політики Сергієві Воронову. Його премія теж втричі вища за місячний оклад, і він, як і Ботнар, демонструє «високі здобутки» в праці. Тобто, один Воронов працює, як чотири «воронова».

…Тут днями в спільноті «Наша Черкащина» розгорілася емоційна дискусія на тему скорочення спецгруп в дитячих садках. На даний момент дискусія видалена модератором.

Жваво обмінювався думками з користувачами ФБ і Воронов. Доводив, що коли в групах дитсадків, розрахованих на 12 осіб, буде 30 дітей, то це останнє, про що слід думати…Бо в результаті буде відчутна економія бюджетних грошей.
Енерджайзери

Діалектика: Воронов опікується економією бюджетних грошей, бо переживає за розмір власної премії.

Аналогічна ситуація по решті «свободівців» - Нищику, Коломойцю тощо. Цифр відносно офіційних доходів мера Черкас Бондаренка в цьому документі ми не бачимо, але сподіваємося, що Анатолій Васильович себе не обділив, і працює він не менш продуктивно, ніж Нищик та Воронов. Не виключено, що навіть не за чотирьох «бондаренків», а за всі «шість».
Енерджайзери

З формальної точки зору, Черкаси мають феноменально ефективних керівників, які демонструють видатні досягнення в роботі, і при цьому кожен з них працює як рота енерджайзерів.

Про всяк випадок нагадаємо, що гроші на утримання цих трудоголіків виплачуються з податків жителів Черкас. І кожна гривня – по адресу.

Хіба не так?

Тягнибок Фаріонів
15.01.2019 18:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter