• 0

Де порівняти умови кредитування онлайн

Щороку в Україні життя дорожчає. Поточні витрати зростають, комуналка невблаганно повзе вгору, придбання продуктів та одягу забирає левову частину родинного бюджету…

Трапляється, що гроші необхідні зараз і негайно. Чи, як жартівливо кажуть в подібних ситуаціях, - гроші потрібні «на вчора». Раніше можна було позичити в друзів, родичів або сусідів. Зараз, завдяки всюдисущому Інтернету, доступна послуга мікрокредитування (подробиці тут financer.com/ua).

Завдяки цій послузі кредит можна отримати буквально впродовж кількох хвилин. Надіслати заявку, пройти нескладну процедуру узгодження й отримати гроші на картку – все це відбувається безпосередньо в Інтернеті. Висновок напрошується елементарний – якщо гроші закінчилися , а зарплати ще доведеться трохи почекати, то найкращий спосіб вирішити матеріальне питання – звернутися в будь-який сервіс онлайн- кредитування.

Для того, щоб отримати гроші, як правило, достатньо повідомити дані свого паспорту, індивідуальний податковий номер та реквізити банківської картки. Рішення про надання (або відмову в наданні) кредиту отримуєш буквально за кілька хвилин. При цьому особі повинно виповнитися 18 років, хоча офіційне працевлаштування – не обов’язкове.

Перед тим, як, власне, позичити гроші, бажано порівняти мікрокредити від різних сервісів онлайн-кредитування. Також слід чітко представляти саму процедуру позики та шлях, в який вам доведеться повертати гроші.

Це можна зробити за допомогою відомого міжнародного сервісу Financer.com. за його допомогою можна дуже легко й оперативно порівняти умови кредитування онлайн в різних установах. Після того, як ви оберете оптимальний варіант (або зуміли знайти автокредит), то одразу можна оформити заявку на банківському сайті.

В Україні поки що розмір одноразової позики не перевищує 30 тисяч гривень. При цьому перша позика – до 5 000 гривень. Процентна ставка – до 2 % за кожен день користування позиченими грошима.

Термін повернення грошей – до 70 днів. При цьому кредит без відсотків можуть отримати нові клієнти.

Незважаючи на те, що добова ставка мікрокредитування здається не надто високою, але річний рівень обслуговування може бути на рівні 360-800 %. А комісія може становити до 50 % вартості самої позики.

На сьогоднішній день конкуренція в цьому сегменті фінансових послуг є дуже високою, тому завжди можна знайти прийнятний для себе варіант. Але найголовніше – вчасно повернути позичене.
27.09.2018 19:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter