• 0

Вибір надійного хостингу

Вибір надійного хостингу


Запуск будь-якого сайту - це завжди велика відповідальна робота. Власник повинен подумати про дизайн, наповнення, просування. Але є дещо ще, що також є ключем до вашого успіху. За всіма зовнішніми моментами повинен стояти технічний тил, на який завжди можна покластися. Ми говоримо про надійний хостинг.


Для тих, хто не стикався з вибором хостинг-провайдера, можуть бути неочевидні плюси і мінуси існуючих пропозицій. Крім того, велика кількість компаній, тарифних планів і спеціальна термінологія часто призводять до того, що розгублений власник сайту вибирає перший-ліпший варіант, що дає поганий результат. Тому пропонуємо вам невеликий гід по вибору надійного провайдера.


Дешева рибка - погана юшка


Якщо ви просто тренуєтеся в сайтобудуванні або жадаєте якомога швидше оцінити ваш сайт в інтернеті для подальших поліпшень, тільки в цьому випадку ми рекомендуємо використовувати недорогий або навіть безкоштовний хостинг. Чому? По-перше, швидше за все, на вашому сайті завжди буде висіти реклама від провайдера, що не додасть йому солідності. По-друге, такий сайт простіше атакувати і при будь-яких проблемах доведеться вирішувати їх самостійно, тому що, як правило, технічна підтримка в таких випадках відсутня. Додайте до цього ненадійну роботу серверів і ви отримаєте досить багато проблем для свого сайту.


Швидше за все, ви прийдете до того, що захочете змінити провайдера. І перед вами знову постане проблема вибору. Куди простіше визначитися відразу.


Інформація - наше все


Радимо вам почати з базової інформації про самого хостинг-провайдера. Логіка проста: Швидше за все, хороший провайдер забезпечить якісні послуги. Ось за якими критеріями ви можете його оцінити:


- провайдер має офіційну реєстрацію і дозвіл на надання послуг. Якщо захочете заглибитися, використовуйте сервіси, що дозволяють перевірити по історії домену, як давно зареєстрована організація. Адже термін існування також говорить про надійність;


- контакти компанії реальні і ви можете з нею зв'язатися при виникненні питань. Наприклад, ви можете попросити пояснити простою мовою переваги різних пропозицій;


- технічна підтримка, в ідеалі - цілодобова. Це не означає, що навіть складні питання не зажадають певної кількості часу, зате прості, на зразок перезавантаження сервера, можуть бути відразу ж вирішені.


Дуже важливо також, щоб ви оріїнтувалися в технічніх аспектах потрібного вам хостингу. Та якщо ви ще не розумієте, що вам потрібно, грамотні спецалісти завжди вам допоможуть.

08.12.2017 11:36
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter