• 0

Важлива інформація для тих, хто бажає купити квартиру у Львові

Ви вирішили купити квартиру, але не знаєте, якому житловому комплексу у Львові можна довіряти? Адже на будівельному ринку Львова величезна кількість пропозицій, і не дивно, що покупцеві важко зупинити вибір на одному з варіантів. Кожен забудовник намагається зацікавити клієнтів знижками, вигідними умовами купівлі, обіцянками отримати виключно якісне житло. Але, як знати, хто говорить правду. Як підібрати житло, щоб і ціна була доступною і якість відповідала усім критеріям?


Якщо Ви шукаєте квартиру в середньому ціновому сегменті і бажаєте отримати недорого комфортне і затишне житло, то радимо звернути увагу на ЖК «Семицвіт». Житловий комплекс Львів «Семицвіт» - це гарантія якості, яку підтверджують відгуки покупців.


Чому варто купити квартиру у Львові в новобудові «Семицвіт»?



  1. Зручне розташування. ЖК «Семицвіт» розташований недалеко від центру, але в той же час в зеленій його частині. Недалеко від будинку є зупинка громадського транспорту. Тут їздить трамвай і безліч маршрутних таксі. До центру можна дійти навіть пішки. Займе це 15 хвилин. З вікон квартир відкривається чудовий вид на зелені пагорби і прекрасні історичні пам'ятки міста. Золоті куполи Собору Св. Юра нікого не залишать байдужими.

  2. Продумана інфраструктура. Житловий комплекс Львів «Семицвіт» чудово підійде тим, хто цінує зручність і комфорт. Жителі різних вікових категорій знайдуть для себе тут заняття. Діти можуть грати на дитячому майданчику, для любителів спорту є асфальтовані доріжки, а літні люди можуть не поспішаючи прогулюватися тротуарами. У плані будівництво торгового центру і приватного дитячого садка.

  3. Безпека. Купити квартиру у ЖК «Семицвіт» - означає зробити своє життя безпечнішим. Територія ЖК закрита від сторонніх, діти можуть безпечно гуляти на майданчику. Також в кожному під'їзді є консьєрж-служба, що дозволяє контролювати тих, хто потрапляє всередину будівлі. Варто також відзначити сучасну систему протипожежної безпеки.

  4. Зручний паркінг. Житловий комплекс у місті Львів «Семицвіт» має підземний паркінг для власників квартир, а також гостьову стоянку для тих, хто приїхав ненадовго. Для любителів велосипедного спорту також передбачені місця для паркінгу, щоб Вам не доводилося тримати велосипед в квартирі.

  5. Доступна вартість квартир. Не так просто купити квартиру у Львові дешево і отримати за це гарне житло. Але, ЖК «Семицвіт» пропонує Вам доступне житло для комфортного життя.

  6. Отже, Ви, мабуть, переконались, що на запитання: «Якому житловому комплексу у Львові можна довіряти?», сьогодні вже є чітка відповідь. Це житловий комплекс «Семицвіт».

08.02.2017 17:23
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter