• 0

Останні новини в Україні на "Цензорі"

Останні новини в Україні на "Цензорі"Упродовж останніх 15 років в Україні періодичні паперові суспільно-політичні та новинні видання поступово переходили в Інтернет-мережу. Щороку в країні з`являлося сотні видань, які в онлайн-режимі в стилі інформаційних агенств інформували читача про останні події в світі, Україні та певному регіоні.

В останні роки чималу популярність серед політично активної аудиторії України та російськомовного сегменту Інтернету здобуло видання Цензор.нет. Спочатку читачі мали можливість читати про останні новини в Україні російською мовою. Однак нещодавно в мережі з`явилася й українська версія “Цензора”.

Особливої популярності та лідерства серед загальноукраїнських онлайн-видань “Цензор.нет” набув в 2013-2014 роках, коли в Україні наростала хвиля протестів проти чинного на той час Президента України Віктора Януковича.

Влада “донецьких” докладала чималих зусиль, щоб контролювати інформаційний простір України. Значну увагу було приділено онлайн-ресурсам, які подавали точку зору на події в Україні представників опозиційних сил, не боялися оприлюднювати резонасні журналістські розслідування про зловживання владою й бюджетними ресурсами керівниками держави, зокрема безпосередньо Віктором Януковичем та його найближчим оточенням — родичами, друзями й однопартійцями з Партії регіонів.

“Цензор.нет” був одним з небагатьох загальноукраїнських мережевих видань, що довзоляли собі демонструвати незалежність від влади. Урешті-решт, на піці протистояння між активною частиною громадянського суспільства та командою Януковича, “Цензор.нет” зазнав серйозних складнощів у роботі, як-то спроби вилучення серверів, ddos-атаки тощо.

Після втечі Януковича погані часи залишилися позаду (принаймні, на даний момент). “Цензор.нет” по праву входить у топ-п`ятірку провідних суспільно-політичних онлайн-видань України, розширюючи кількість проектів та вдосконалюючи контент.

На сьогоднішній день читачі ресурсу мають можливість отримувати найсвіжіші новини України та світу впродож 24 годин на добу сім днів на тиждень. “Фішка” видання — довгі провокативні заголовки, які приковують увагу читача й просто-таки змушують його “клікати” на новину.

В рубриці “Резонанс” щодня з`являється чимала кількість резонансних публікацій суспільно-політичного спрямування, журналістських розслідувань, актуальних інтерв`ю, матеріали в жанрі політичної сатири.

У період 2014-2016 років на “Цензорі” величезна увага приділялася висвітлення анексії Криму та української-російської війни на Сході України.

Видання займає проукраїнську позицію і є якісним джерелом альтернативної інформації для багатьох користувачів у сегменті Рунету, які звикли орієнтуватися на позицію російських пропагандистських видань.

На “Цензорі” регулярно з`являються аналітичні матеріали головного редактора Інтернет-видання Юрія Бутусова. Заслуженою популярністю у читачів користуються статті Василя Рибнікова, Євгена Кузьменка та багатьох інших авторів.

Нещодавно Інтернет-видання значно розширило аудиторію за рахунок появи економічного видання “Бізнес Цензор”. Тут так само в режимі онлайн цілодобово постяться новини на економічну тематику. Оприлюднюються аналітичні статті щодо тенденцій у вітчизняній економіці та економіках провідних країн світу.

Чималу популярність у читічів мають фірмові фотожаби від Цензору в рубриці “Фотошопи”. Також є рубрики “Відео”, “Цитати”, “Анекдоти”.

На сьогоднішній день можна впевнено сказати, що “Цензор.нет” є одним з перспективних та спрямованих на постійний розвиток Інтернет-проектів в Україні.
12.01.2017 17:11
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter