• 0

EVENT-CARDS: надійний помічник у підготовці до весілля

EVENT-CARDS: надійний помічник у підготовці до весілля


 


Підготовка до весілля вимагає вирішення десятків задач, при чому другорядних питань у цій справі немає. На власному досвіді переконалася, що приділити увагу запрошенням чи декору  келихів варто не менше, ніж вибору фотографа та меню. Кожна деталь створює настрій, підкреслює загальну атмосферу та є невід’ємною частиною свята. Саме тому у пошуках необхідних приємних дрібниць поринула у хвилі інтернету.


Знайомство з EVENT-CARDS


Майже одразу потрапила в інтернет-магазин подарунків у Львові Event-cards і зрозуміла, що знайдено справжній скарб. Каталог приємно вражав своїм асортиментом та цінами. Зупинилася спершу на тому, що штовхнуло мене на пошуки – весільні запрошення для гостей. Попередньо про дизайн не думала, вирішила орієнтуватися на тематику свята – морську.


Переглянула десятки варіантів. Кожен заворожував та претендував називатися справжнім витвором мистецтва. Нарешті зупинилася на кількох запрошеннях, які точно підкреслювали тематику мого свята. Ніжна кольорова палітра з кількома яскравими акцентами на мушлях та морських зірках сподобалися всім, хто брав активну участь у підготовці: мені, майбутньому чоловікові, мамі. Пізніше також чула захоплені відгуки про запрошення від гостей.


Переваги порталу


Особливо вразив асортимент. Тут можливо знайти варіанти виготовлені із застосуванням найсучасніших технологій:


 



  • ·        рельєфний та гарячий відтиск;

  • ·        лазерна висічка;

  • ·        лакірування та трафаретний друк.


 Завдяки цьому запрошення мають привабливий вид ззовні, а щирі слова роблять їх добрими всередині.


 Портал задовольнить побажання, здається, кожної закоханої пари. Адже тут є запрошення для будь-якого тематичного свята. Якщо хтось планує оживити весілля певною барвою, то магазин пропонує картки з кольоровими акцентами. Парам, які хочуть підкреслити ніжність чи елегантність, національний колорит чи незвичність свого свята також допоможуть зробити це особливі запрошення.


 Ще однією суттєвою перевагою порталу є можливість обрати все необхідне, витримавши стиль, в одному місці. Дуже легко підібрати речі, які поєднуються між собою. Вони стверджують, що господарі свята мають гарний смак. А моєму майбутньому чоловікові сподобалися гарні ціни та можливість швидко отримати замовлення на будь-яку вказану адресу.


 Чому я раджу подругам купувати аксесуари до весілля на EVENT-CARDS?


 Коли мене питають поради щодо вибору милих дрібниць до весілля, я розповідаю про портал Івент-кардс. Є кілька причин звернутися сюди:


 



  1. Великий вибір запрошень, бутоньєрок, прикрас для келихів тощо.

  2. Висока якість асортименту.

  3. Ввічливий та ненав’язливий сервіс.

  4. Невисока вартість продукції.

  5. Швидка доставка товару.


 


 


Юля Саченко


 

01.07.2016 10:11
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter