• 0

Індивідуальне замовлення картин

Індивідуальне замовлення картин Кому з нас не знайома ситуація: через годину-дві час йти на день народження друга, але подарунок для нього не підібрано й досі? Подібна ситуація є абсолютно типовою.

Ми думаємо – що ж подарувати людині, в якої практично вже все є? Купляти коштовний непотріб, безглузді сувеніри, які потім вкриватимуться пилом – не хочеться. А придумати щось оригінальне, таке, що запам`ятається надовго й стане в нагоді – важко. Тим більше зазвичай ми прагнемо зробити подарунок, який певною мірою відображатиме наші почуття до іменинника. Є над чим поламати голову і забути про спокій!

Чому б в подібній ситуації не подарувати імениннику картину? Такий подарунок свідчитиме про ваш смак, не вкриватиметься пилом у віддаленій шухляді.

Взагалі існує така чудова штукенція, як індивідуальне замовлення картин. Її залюбки виконають у будь-якій Інтернет-галереї. Ви можете підказати художнику сюжет полотна, розповівши те, що знаєте про іменинника – про його смаки, пристрасті, уподобання, цікаві історії з минулого.

Також важливо повідомити про інтер`єр житла людини, для якої працюватиме художник. Адже якщо його квартира зроблена дизайнером-авангардистом, то в ній дивакувато виглядатиме твір традиційного мистецтва: пейзаж, портрет тощо. Отже, щоб замовлена вами картина стала б ідеальним подарунком, слід ретельно врахувати смаки її майбутнього господаря.

Звісно, можна замовити відомий сюжет. Однак ліпше буде подарувати нову картину с оригінальним сюжетом. Спільно з художником ви цілковито здатні вигадати сюжет. А його втілення вже покласти на розсуд майстра. Хоча цілковито прийнятним варіантом може бути картина по наданій фотографії, або копія вказаного вами полотна.

Перед тим, як остаточно замовити картину, бажано до кінця проговорит из майстром всі нюанси майбутньої картини. Запам`ятайте: щоб вона сподобалася вашому приятелю, вона для початку має сподобатися вам. Для цього дайте художнику максимум корисної інформації, яка стане в нагоді при виконанні замовлення.

Як правило, досвідчені майстри, вловивши ідею замовника, творчо її розвинуть, урізноманітнивши її професійними знахідками й творчими озаріннями.


Радимо зупинити вибір на замовленні картин в ТМ Арт-Холст.

Тут не лише професійно виконають замовлення, яке задовольнить найвибагливіших клієнтів і обов`язково сподобається вашим друзям, але й подарують чудові хвилини приязного спілкування як до, так і в процесі виконання роботи.
03.02.2016 13:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter