• 0

Збережи життя солдату

Після початку антитерористичної операції в східних областях України чимало українців стали учасниками масового волонтерського руху, метою якого є допомога українській армії і добровольчим батальйонам.

Зокрема, протягом кількох останніх місяців в Україні триває кампанії «Збережи життя солдату». В рамках цієї народної ініціативи ряд народних депутатів, які входять у групу «Суверенна європейська Україна» , організували збір і доставку на передову найнеобхідніших там сьогодні речей.

Не секрет, що на фронті сьогодні солдатам і офіцерам необхідно дуже багато речей. Починаючи від питної води, хліба і тушонки, закінчуючи засобами індивідуального захисту. Нардепи з групи «Суверенна європейська Україна» організували доставку бронежилетів 4-го рівня захисту, сучасних рацій з великим радіусом дії, тепловізорів, спеціальних машин швидкої допомоги, захисних шоломів, різноманітних елементів військової амуніції, медичних препаратів.

Не стоїть осторонь волонтерського руху народний депутат Ярослав Москаленко – вантажне авто в зону АТО днями знов надійшло до тих, хто сьогодні так потребує підтримки українського народу. Це стало можливим завдяки співпраці із Вишгородським приватним підприємством «Альянс Краса» та його керівником – Вадимом Геращенко. Воїни АТО отримали такі необхідні засоби особистої гігієни: велику партію шампуней, рідке мило, спеціальні мазі на травах та гелі. Усе це було поділено між бійцями 11-го та 25-го батальйонів.

Особливу вдячність від воїнів нашої армії заслужив волонтер із Демидова. Він передав солдатам велику партію медикаментів та одноразовий посуд. Але при цьому побажав залишитися невідомим.

Загалом, місцева громада Вишгородщини проявила надзвичайну активність у збиранні та передачі гуманітарної допомоги нашим воякам. Не можна не згадати волонтерку Наталію Людвиченко, чий внесок в загальну роботу неоціненний.

У свою чергу Ярослав Москаленко взяв на себе організацію транспортного перевезення гуманітарки. Завдяки його особистим зусиллям бійцям придбали камуфляжнуц форму, військові реглани й підштаники.

Також нещодавно для нормального функціонування бійців 25-го батальйону тероборони Збройних Сил України, який проходив тренування в навчальному центрі «Десна» на Чернігівщині, нардеп Ярослав Москаленко передав 460 карематів. Між іншим переважна частина баталйьону складається з уродженців Вишгороду.
29.09.2014 13:51
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter