• 0

Губський: «Підтримуючи спорт, ми підтримуємо здоров’я населення»

Низка заходів, що проходила на Черкащині в рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту, відбулася за участі та сприяння народного депутата України Богдана Губського.
Народний депутат запровадив та реалізує в області свою програму «Здоров’я нації», яка, крім підтримки місцевої медицини, передбачає підтримку та сприяння спорту та здоровому способу життя.
У суботу, 8 вересня, парламентарій особисто відвідав спортивні змагання з міні - футболу та пляжного волейболу, що проходили в Золотоноші. Змагання проходили в рамках Дня фізичної культури і спорту на призи пам’яті місцевих підприємців, любителів спорту – Василя Гринця, Анатолія Адаменка та Олега Каптановського.
Вітаючи учасників змагань, народний депутат підкреслив, що підтримка спорту, популяризація його серед молоді , має стати одним з пріоритетів діяльності органів місцевого самоврядування, виконавчої влади та усіх небайдужих громадян, подякував за цю справу міському голові Золотоноші Віталію Войцехівському, який виступав у складі однієї з команд, та побажав усім учасникам та вболівальникам міцного здоров’я. Розвиток спорту можна підтримувати не лише законопроектами – впевнений Богдан Губський. Саме такий підхід він продемонстрував у Золотоноші, вирішивши на місці низку питань, зокрема й ті, що стосувалися проведення турніру – відтепер команди волейболістів та футболістів, і молодь, що займається в спортивній міській школі, забезпечена спортінвентарем.
У належному стані футбольне поле зможе тепер підтримувати і КП «Міський стадіон», що в Каневі - саме тут проходять спортивні змагання різного рівня. В суботу тут відбулось урочисте відкриття – початок занять в дитячій спортивній школі. Богдан Губський посприяв, аби робота комунальників стосовно догляду за полем стадіону стала легшою та ефективнішою, а самі газони стадіону – охайнішими.
Принагідно Богдан Губський відвідав село Деньги, де зустрівся з місцевою громадою, поінформував сельчан про свою діяльність як народного депутата. Деньгівці, в свою чергу, поділились з народним обранцем своїми проблемами та побажаннями стосовно спільного їх вирішення.
Насамкінець робочого візиту Богдану Губському випало виконати приємну місію – привітати молодят, які цього дня брали шлюб, адже осінь в Україні,- це ще й, попри все, пора весіль. Мешканець села Хвильово – Сорочин Золотоніського району Віталій Воропай та киянка Олександра Вовкович урочисто реєстрували свій шлюб 8 вересня в деньгівському Будинку культури, куди й прийшов привітати їх парламентарій.
Богдан Губський побажав молодим створити міцну сім’ю, щасливого і безхмарного подружнього життя, а також народити та виховати справжніх громадян та патріотів України.
10.09.2012 10:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter