• 0

Губський: Державний прапор та Конституція України мають стати атрибутами кожної черкаської школи

Губський: Державний прапор та Конституція України мають стати атрибутами кожної черкаської школи Нову програму патріотичного виховання молоді запровадив на Черкащині народний депутат України Губський Богдан . Програма реалізується з метою пропагування національної ідеї, утвердження засад української державності та розвитку української мови як єдиної державної. Саме тому якраз 1 вересня, в перший день нового навчального року в рамках програми, символи української державності – прапор та Конституцію - отримали усі школи 197 – го Канівсько- Золотоніського округу, а це – міста Золотоноша, Канів та Золотоніський район, частина Черкас, Канівського, Черкаського району.
Традиційно протягом багатьох років парламентарій особисто вітає учнів та педагогічні колективи шкіл Черкащини з Днем Знань. Не став винятком і цьогорічний першовересень – з робочим візитом народний депутат відвідав свято першого дзвоника в містах Канів та Золотоноша, де взяв участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року.
В Каневі Богдан Губський привітав школярів ЗОШ № 3 та 6. Народний депутат долучився до святкувань ( а перед цим – до технічного оснащення шкіл), та в рамках нової програми ініціював передачу навчальним закладам примірників державного прапора та Конституції України.
Передача символів незалежності та державності України навчальним закладам Черкащини – лише одна зі складових нової програми патріотичного виховання учнівської молоді, запровадженої Губським.
В Золотоноші Богдан Губський взяв участь у Святі Першокласника – в центральний парк міста зібралися усі « першачки» міста, їх батьки та гості.
« Перше вересня – це особливий день, в тому числі й в моєму житті. В цей радісний день бажаю всім школярам, особливо першокласникам, які вперше переступили поріг школи, підкорити вершини знань, зустріти добрих та надійних друзів та досягти омріяної мети, стати достойними громадянами України», - виступаючи, підкреслив Богдан Губський.
Також парламентарій подякував усім вчителям, які надають якісні знання школярам, а також запевнив, що і надалі, як народний депутат, підтримуватиме освітні заклади Черкащини. Зокрема, в рамках власної програми «Школа майбутнього» Богдан Губський планує забезпечити усі школи округу комп’ютерними класами та мультимедійними центрами, - аби надати рівні можливості учням сільських та міських шкіл в отриманні якісної освіти та гарантувати їм більші шанси до вступу до вищих навчальних закладів.
Нагадаємо, - Богдан Губський опікується освітою Черкащини, тривалий час успішно реалізуючи в області власні освітні програми – «Розумна дитина» та «Школа майбутнього», спрямовані на підтримку та розвиток позашкільної та шкільної освіти.
03.09.2012 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter