• 0

Віктор Корж: «Політика - не самоціль, а лише інструмент для захисту інтересів громади»

«Я прийшов запропонувати черкащанам свою допомогу у розбудові регіону, а не нагодувати гречкою чи закликати боротися із владою. В мене абсолютно мирні наміри і конкретні справи, за які я готовий звітуватися перед людьми», - заявив народний депутат Віктор Корж під час прес-конференції, присвячений старту виборчої кампанії. Нагадаємо, що 10 серпня Віктор Корж був зареєстрований кандидатом по мажоритарному округу № 197.
Під час прес-конференції він презентував основні напрями своєї передвиборчої програми, акцентувавши увагу журналістів на першочергових напрямах.
«Найголовніша проблема регіону – недостатність робочих місць, що значно впливає на рівень життя черкащан», - зазначив Віктор Корж, поінформувавши, що ним вже створено Комітет регіонального розвитку, проведено переговори з потенційними інвесторами, якій найближчим часом презентуватимуть свої проекти на Черкащині. «Реально, за допомогою цих проектів можна створити найближчим часом більше тисячі робочих місць, насамперед, у сільському господарстві», - зазначив він
Другим основним напрямом депутат визначив допомогу у вирішенні соціально-економічних питань регіону, а це – ремонт доріг, газифікація сіл, допомога у реалізації програми «Чиста вода», добудова та ремонти медичних закладів, будівництво спортивних об’єктів.
Також у пріоритетах Віктора Коржа сфера охорони здоров’я та розвиток фізичної культури і спорту. «Є ціла низка проектів, які можливо реалізувати на Черкащині без суттєвих витрат з бюджету чи коштів громадян. Це і первинне медичне обстеження з метою виявлення ендокринних захворювань, цукрового діабету, сколіозу. Це і проведення акції «Стоп інсульт», благодійна допомога ліками через Червоний хрест, створення мережі сільських аптек, поліпшення матеріально-технічного забезпечення сільських фельдшерських пунктів та амбулаторій», впевнений народний депутат.
Невіддільна від цього тема розвитку дитячого спорту. Діти повинні змалку загартовуватись, виховуватись на прикладах кращих спортивних зірок України. «Кожне село повинно мати свій стадіон та зал для занять спортом. Потрібно залучити дітей до здорового способу життя, створити їм можливості для активного дозвілля, організовувати спортивні змагання», - підсумував депутат.
На підтвердження своїх намірів Віктор Корж розповів, про те, що ним вже зроблено. Так, у Золотоніському, Канівському та Черкаському районах вже будуються нові спортивні площадки, започатковано дитячі спортивні турніри за участю зірок великого футболу; школи почали отримувати необхідне спортивне знаряддя. 60 кращих спортсменів з Канівського, Золотоніського та Черкаського районів області оздоровлено на чорноморському узбережжі.
14.08.2012 09:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter