• 0

Переможці турніру з міні-футболу на призи Віктора Коржа повернулися з бази олімпійського резерву в Феодосії

Переможці турніру з міні-футболу на призи Віктора Коржа повернулися з бази олімпійського резерву в Феодосії5 серпня з відпочинку на морі повернулася третя група спортсменів з Черкаського району, які відпочивали на динамівській базі олімпійського резерву у Феодосії. «За десять днів активного відпочинку біля моря діти отримали позитивний заряд, якого вистачить на цілий учбовий рік, - говорить вчитель фізкультури Яснозірської загальноосвітньої школи Іван Антоненко.
Засмаглі, трохи стомлені дорогою, але веселі та задоволені повертаються діти із відпочинку в Феодосії. 10 днів на морському узбережжі — такий подарунок кращі спортсмени із Яснозір’я, Руської Поляни, Свидівка, отримали від народного депутата України Віктора Коржа
Путівками на спортивно-оздоровчу базу були нагороджені і переможці дитячого турніру з міні-футболу на призи Віктора Коржа, який відбувся в червні в трьох районах області: Черкаському, Золотоніському, Канівському.
«Ми змогли потренуватися як справжні спортсмени на зборах. Кожен ранок починався із зарядки, потім купання в морі. Тренувалися кожного дня. Але й відпочивати встигали», — ділиться враженнями Олег Ковтун із Яснозір’я. «Та з новими друзями познайомилися», — додає Станіслав Шапран із Руської Поляни.
Не лише відпочивали та оздоровлялися, але й завзято захищали честь Черкащини. «Наша команда посіла друге місце в турнірі із футболу, хоча наші суперники і були трохи старші за нас», — із захопленням говорить Максим Петренко із Свидівка.
Кожен юний переможець отримав почесну грамоту.
«Україна багата на спортивні таланти, — впевнений Віктор Корж. — Наше завдання допомогти дітям розвинути свої здібності. Для цього сьогодні відроджуються найкращі спортивні традиції, з’являються нові спортивні майданчики та стадіони. В наших найближчих планах — відкриття стадіону із найсучаснішим штучним покриттям в Руській Поляні. В Яснозір’ї вже облаштовано баскетбольний майданчик. І можливо, що невдовзі ми ще почуємо про зірок спорту з Черкащини».
06.08.2012 11:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter