Середня зарплата на підприємствах Черкащини в липні становила 7 898 грн.

Середня зарплата на підприємствах Черкащини в липні становила 7 898 грн.Як інформують у Головному управлінні статистики в Черкаській області, середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб у липні 2018р. залишилася майже незмінною порівняно з попереднім місяцем і становила 7898 грн, що у 2,1 раза вище рівня мінімальної заробітної плати (3723 грн); порівняно з липнем 2017р. показник зріс на 22,5%.

До видів економічної діяльності з найвищим рівнем оплати праці відносилися фінансова та страхова діяльність, державне управління й оборона; обов’язкове соціальне страхування, а серед промислових видів діяльності – виробництво автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів, інших транспортних засобів, виробництво хімічних речовин і хімічної продукції, виробництво основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів, де заробітна плата перевищила середній показник по економіці в 1,3–2,3 раза.

Найнижчий рівень заробітної плати спостерігався в установах поштової та кур’єрської діяльності, виробництві електричного устатковання і не перевищував 51% від середнього рівня по економіці.
03.09.2018 14:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter