Сьогодні черкаські баскетболісти та вболівальники візьмуть участь у відкритті юнацького Чемпіонату Європи з баскетболу

Сьогодні черкаські баскетболісти та вболівальники візьмуть участь у відкритті юнацького Чемпіонату Європи з баскетболуФото п’яти вихованців баскетбольного клубу «Черкаські Мавпи» розміщено на столичних білбордах. Таку піар-акцію організатори чемпіонату розробили, аби стимулювати юних спортсменів та заохотити якомога більше українців підтримати їх на юнацькому чемпіонаті Європи.
Одинадцять днів 16-ть європейських молодіжних команд боротимуться за звання найсильнішої. Арену столичного Палацу спорту розділять на два окремих корти. Щодня на кожному відбуватиметься по чотири матчі. Головний трофей переможець отримає 18-го серпня. Медалі турніру та головний трофей виготовили в Україні з урахуванням останніх європейських тенденцій. Українська збірна, яка наполовину складається з вихованців «Черкаських мавп», свій перший матч зіграє із латвійським суперником сьогодні, одразу після відкриття турніру.
«Це дуже приємно і клубу бачити своїх вихованців в аеропортах, на вокзалах там, де розміщені ці величезні банери і плакати, в сітках, в Інтернеті. Ми відчуваємо, що не даремно проводимо свою роботу, адже наші вихованці – це половина збірної Ю16», – додає Володимир Гриценко, директор клубу «Черкаські Мавпи».
08.08.2013 10:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter