Сергія Куліша визнано найкращим спортсменом січня 2019 року на Черкащині

Сергія Куліша визнано найкращим спортсменом січня 2019 року на ЧеркащиніНа Черкащині визначили кращого спортсмена та тренера січня 2019 року. Як інформують у відділенні НОК у Черкаській області, експертна комісія при відділенні Національного олімпійського комітету України в Черкаській області під час засідання обрала переможця за результатами змагань, які відбулися минулого місяця. На звання кращого претендували двоє спортсменів: черкаські стрілки Сергій Куліш та Дарія Шаріпова.

Вони обоє взяли участь у Відкритому зимовому чемпіонаті України зі стрільби кульової у приміщенні, де продемонстрували чудові результати. Сергій Куліш встановив рекорд України та виборов перше місце у вправі МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки 3 по 40 з положення лежачи, стоячи та з коліна), здобув перемогу у вправі МГ-9 (стрільба з малокаліберної гвинтівки: 60 пострілів з положення лежачи) та виборов «срібло» у вправі ГП-6 (стрільба з пневматичної гвинтівки: 60 пострілів з положення стоячи). Також він виборов перші командні місця у вправах МГ-9, МГ-6, ГП-6. Дарія Шаріпова у вправі МГ-9 стала чемпіонкою, у фіналі вправи МГ-6 виборола 1 місце. Також спортсменка виборола перші командні місця у вправах МГ-9, МГ-6 та четверте місце – у вправі ГП-6. За підсумками змагань Сергій Куліш набрав 380 очок, Дарія Шаріпова – 285 очок.

Комісія обрала Сергія Куліша кращим спортсменом січня-2019. Сергія та його тренера Наталію Чепурну відзначили подяками та грошовими преміями.
13.02.2019 08:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter