Дзюдоіста Івана Прудіуса визнано найкращим спортсменом Черкащини в листопаді

У відділенні Національного олімпійського комітету України у Черкаській області визначили кращого спортсмена за підсумками спортивних досягнень минулого місяця. Претендували на цю відзнаку п’ятеро спортсменів, які продемонстрували відмінні результати на змаганнях листопада.

Звання кращого спортсмена Черкащини виборов черкаський дзюдоїст Іван Прудіус. Юнак посів друге місце на Кубку Європи з дзюдо для учасників до 18-ти років, що у листопаді відбувався в м Дьйор, Угорщина.
Дзюдоіста Івана Прудіуса визнано найкращим спортсменом Черкащини в листопаді

Серед кандидатів на відзнаку були також такі спортсмени: дзюдоїстка Анастасія Сапсай, яка на абсолютному чемпіонаті України посіла 3 місце, велосипедист Віталій Новаковський, який здобув 1 місце у відкритому чемпіонаті України з велоспорту (крос), індивідуальне 3 місце та 2 місце у естафеті на Кубку України з велосипедного спорту, стрілок Дмитро Омельяненко, який посів 1 місце у відкритому чемпіонаті України у приміщенні з кульової стрільби, та боксер Євгеній Овсянніков, який здобув 2 місце у чемпіонаті України з боксу серед чоловіків.

Івана Прудіуса та його тренера Володимира Римаря відзначать грошовою винагородою від відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.
13.12.2018 10:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter