Білозірську Академію футболу передадуть у пожертву територіальній громаді села

Як інформують у ФК "Черкаський Дніпро", днями в Києві в офісі Корпорації «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» розглянуті ряд важливих питань стосовно забезпечення участі команди майстрів «Черкаський Дніпро» в другій частині Чемпіонату України сезону 2017/2018 рр.

Зокрема, загальними зборами засновників та власників Корпорації прийнято рішення про надання товариству «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» позики в сумі 500 000 гривень на виплату заробітної плати за січень поточного року співробітникам клубу, тренерам і футболістам команди майстрів, а також 165 000 гривень на організацію третього навчально-тренувального збору, який буде проведено в Черкаській області з урахуванням інфраструктури, що є в наявності в місті Черкаси і територіальних громадах.

Керівництву, засновникам та власникам Корпорації були презентовані пропозиції по забезпеченню команди майстрів новою тренувальною та ігровою екіпіровкою.
Білозірську Академію футболу передадуть у пожертву територіальній громаді села

Загальні збори засновників та власників Корпорації підтримали прохання її президента Лашкула В.Г. стосовно передачі в пожертву територіальній громаді села Білозір’я новозбудованого навчально-тренувального корпусу Білозірської Академії футболу для дітей та юнацтва Черкаської області, а також стадіону футбольного клубу «Черкаський Дніпро», що був введений в експлуатацію в рік Євро-2012 (8 червня 2012 року).
05.02.2018 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter