"Черкаський Дніпро" у гостях програв "Сумам" 2:3

У матчі 17-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги "Черкаський Дніпро" в Сумах поступився місцевій команді 2:3.
"Черкаський Дніпро" у гостях програв "Сумам" 2:3

Перший тайм

Стартували команди досить активно. "Суми" з перших хвилин почали атакувати і вже на 5-й хвилині заробили кутовий. Загострити ситуацію не вдавалося, але підбирання та контроль був саме за "городянами". Через кілька хвилин підопічні Богдана Єсика заробили вже другий кутовий. "Черкаський Дніпро" увімкнувся на 9-й хвилині та створив непоганий момент біля воріт сумської команди. Ударами по воротах відзначилися Леван Кошадзе та Герасіме Резесідзе, але удари обох гравців були заблоковані. А вже на 13-й хвилині нашій команді вдалося відкрити рахунок у матчі. Дмитро Проневич знайшов своїм розрізним пасом Антона Крамара, який увірвався в штрафну господарів та зміг прострілити на дальню стійку. Там передачу вже чекав Леван Кошадзе, який без особливих зусиль замкнув простріл. Підопічні Олександра Кирилюка продовжили контролювати м'яч та атакувати. Ще дві хвилини потом вже Ярослав Захаревич знайшов пасом у штрафному майданчику Левана Кошадзе, але нашому півзахиснику не дозволили обробити м'яч та пробити по воротах. На 17-й хвилині "Сумам" вдалося зрівняти рахунок. Скориставшись помилкою Герасіме Резесідзе "синьо-білі" не стали зволікати. Миттєва передача в центр, сильний і точний удар від Лебеденко в ближню "дев'ятку" і рахунок на табло вже рівний. Господарі продовжили атакувати та шукати нові моменти, але марно. За кілька хвилин гра знову вирівнялася, після чого команди обмінялися небезпечними атаками з ударами. По закінченню півгодини першим номером знову стали грати господарі, але серйозно загострити гру не вдавалося. На 40-й хвилині під час чергової атаки на удар метрів з двадцяти п'яти наважився Віталій Бойко. Удар вийшов шикарним, але м'яч врізався точно у поперечину та відскочив у центр штрафного майданчика. Першим на добиванні був Олег Тарасенко, який в падінні головою відправив м'яч точно в дальній кут, не залишивши шансів голкіперу. Таким чином "дніпряни" знову вийшли вперед. До кінця першого тайму "Суми" грали першим номером, але до ударів справа не дійшла. На перерву команди пішли за мінімальної переваги черкаської команди.


Другий тайм

Другу половину гри першим номером знову розпочали сумчани. На перших же хвилинах підопічні Богдана Єсика заробили кутовий, а потім і штрафний удар. Гра заспокоїлася хвилин на десять, а команди продовжували боротьбу за м'яч у центрі поля, зрідка вибігаючи у флангові та позиційні атаки. На 54-й хвилині Леван Кошадзе опинився з м'ячем на лінії воротарського майданчика, але з забійної позиції пробив вище. Після цього команди обмінялися кутовими, а на 61-й хвилині трапився епізод з падінням у нашому штрафному майданчику. Футболіст "Сум" не посоромився намалювати фол і падіння після дрібного контакту з Вадимом Чорним, а арбітр в це падіння повірив, призначивши 11-ти метровий у наші ворота, який на 62-й хвилині безпомилково реалізував Богачов, тим самим зрівнявши рахунок у матчі. "Суми" на куражі продовжили атакувати, але вже на 65-й хвилині другу жовту картку перед собою побачив Дмитро Кошелюк, залишивши свою команду в меншості. Епізод з видаленням не засмутив господарів і в наступні десять хвилин атакували тільки вони, не рахуючи дрібних контрвипадів нашої команди. Олександр Кирилюк вирішив підсилити атаку і випустив Віталія Зорю замість Віталія Бойка. "Черкаський Дніпро" увімкнувся у гру та провів серію атак, але всі можливі небезпеки успішно блокувалися обороною сумчан. На 78-й хвилині після вкидання з-за бокової м'яч опинився у нашому штрафному майданчику. Ямполь отримавши м'яч метрах в 12-ти від воріт наважився пробити. Орест Будюк парирував удар, але відбив його у штрафний майданчик, де в гордій самоті стояв щойно вийшовий на заміну Муховиков, який не зволікаючи пробив у порожній кут воріт і вивів свою команду вперед. Після цього "Суми" повністю осіли в своєму штрафному майданчику та діяли виключно на контратаках. "Дніпряни" створили декілька гострих моментів, але не змогли перетворити їх в забиті голи, до того ж, починаючи з 90-ї хвилини господарі посилено тягнули час, отримуючи за це "гірчичники" від судді, збивали атакуючий темп проводячи заміни одну за одною та в підсумку довели матч до фінального свистка, зафіксувавши для себе першу домашню перемогу в сезоні.
17.10.2017 10:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter