Понад півтисячі людей взяли участь в олімпійському пробігу в центрі Черкас

За інформацією Черкаської ОДА, понад півтисячі черкащан узяли участь в олімпійському пробігу в суботу. Разом вони здолали майже півтора кілометра середмістям Черкас. Цей захід тут відбувся до Міжнародного Олімпійського дня та в межах просвітницької акції «Україна – це Європа».
Понад півтисячі людей взяли участь в олімпійському пробігу в центрі Черкас

Серед учасників пробігу – вихованці спортивних шкіл, представники клубів здоров’я, громадських організацій, владці та ін. Найменшому учасникові було 9 років, найстаршому – 83. Долучився до олімпійського пробігу й голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.
Понад півтисячі людей взяли участь в олімпійському пробігу в центрі Черкас

– Це свято спортсменів і всіх шанувальників здорового способу життя, – зауважив очільник області. – Цей пробіг для мене – не якась формальність. Сам займаюся спортом і привчаю змалечку своїх синів. І тут зараз ми показуємо всім, хто ще сумнівається, що спорт – це круто! Із усією країною ми пишалися нашими олімпійцями та паралімпійцями на олімпіадах. Ми вболіваємо за них щоразу. І я вірю, що наших перемог буде що далі, то більше. Уже завтра ми здобуваємо ще одну перемогу – не у спорті. Але також важливу. Набуває чинності безвіз. Як сказав Президент нашої країни, це – без перебільшення історична подія! Ми повернулися до єдиного європейського простору. Тож будьмо гідними європейцями. І, звісно, спортивними та здоровими.
12.06.2017 10:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter