Ткаченко: На сайті Черкаської ОДА буде інформаційний розділ про потреби черкаських спортсменів

Ткаченко: На сайті Черкаської ОДА буде інформаційний розділ про потреби черкаських спортсменів Як повідомляють у Черкаській ОДА, невдовзі про потреби черкаських спортсменів інформуватимуть публічно. Таке завдання дав голова ОДА на координаційній нараді.

Бюджетного фінансування для участі спортсменів у змаганнях повсякчас бракує. Особливо, коли йдеться про міжнародні. За словами очільника області, багато підприємців готові підтримувати спортсменів. Однак нарікають: часто не знають, кому і яка потрібна допомога.

– Тому слід анонсувати, котрий зі спортсменів братиме участь в яких змаганнях і що для цього потребує, – зауважив Юрій Ткаченко. – Приміром, на сайті адміністрації постійно оновлювати цю інформацію. Спершу оцінюємо можливості обласного та місцевих бюджетів, а потім дивимося, якої суми бракує. Мені підприємці на зустрічах говорять, що готові допомагати, але просто непоінформовані. Потрібно сконцентрувати зусилля на перспективні види спорту, підготувати характеристики наших іменитих спортсменів і реквізити для допомоги. Бо їхні перемоги – це здобутки нашої області.

Нагадаємо, на Черкащині працюють 43 дитячо-юнацьких спортивних школи. Там займаються понад 12 тисяч вихованців 87 видами спорту. Також у ДЮСШ культивують 16 неолімпійських видів спорту, які опановують 1 320 учнів.
01.03.2016 09:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter