13 червня в Черкасах відбудеться вечір боксу "K2 Promotions Ukraine"

13 червня в Черкасах відбудеться вечір боксу "K2 Promotions Ukraine". У ринг СК "Будівельник" вийдуть молоді та амбітні - Чемпіон Європи за версією WBO в напівважкій вазі Умар Саламов (12-0, 10 КО), Ісмаїл Сіллах (21-2-0, 17 КО), Яго Кіладзе (23-1-0, 16 КО), Сергій Радченко (2-0, 0 KO).
13 червня в Черкасах відбудеться вечір боксу "K2 Promotions Ukraine"

Цей турнір буде особливим, адже свої поєдинки проведуть відразу чотири спаринг-партнери Чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO та IBO у суперважкій вазі Володимира Кличка - Умар Саламов, Ісмаїл Сіллах, Яго Кіладзе та Сергій Радченко. Всі вони перебували у тренувальному таборі Володимира в Америці напередодні його зустрічі з Брайантом Дженнінгсом.


Для Умара Саламова це буде перший захист титулу Чемпіона Європи за версією WBO в напівважкій вазі, який він здобув у листопаді минулого року, здолавши боснійця Енеса Зечиревича одноголосним рішенням суддів. Регламент поєдинку – 10 раундів. Ісмаїл Сіллах проведе рейтинговий бій після тривалої перерви. Місяць тому Яго Кіладзе успішно дебютував на американському рингу в андеркарді бою Кличко – Дженнінгс, достроково перемігши Рейфорда Джонса. 13 червня його чекає 8 -раундовий бій. Третій поєдинок на професійному ринзі проведе боксер з Кременчуга Сергій Радченко.

В андеркарді в ринг вийдуть черкащанин Мішико Бесілія, Ілля Приймак та інші.
22.05.2015 12:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter