Відтепер у Черкасах щомісяця відзначатимуть найкращих тренера й спортсмена

У Черкасах щомісяця відзначатимуть кращого спортсмена та тренера. Як інформують у міськраді Черкас, виконком відділення НОК України в Черкаській області вирішив відновити такий конкурс. Співорганізаторами проекту виступають відділення НОК, обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту та інтернет-видання «Черкаський спорт». Уже в травні громадськість дізнається імена перших переможців – спортсмена та тренера місяця.

- Виконком визначив умови присвоєння звання кращого спортсмена та кращого тренера місяця. Встановили й розмір грошової винагороди: кращим спортсменам – 1500 гривень та тренерам – 750 гривень. Таким чином ми намагаємося стимулювати спортсменів до вищих результатів та залучити більше молоді до занять спортом як на любительському, так і професійному рівні, – зазначив голова відділення НОК Андрій Більда.

Визначатиме кращих експертна комісія у складі представників відділення НОКУ, обласного управління молоді та спорту, фізкультурно-спортивних товариств, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та «Черкаського спорту».

- Ми запропонували таку ініціативу – нагородження щомісяця видатних спортсментів Черкащини, оскільки хочемо, щоб про кращих з них та їхні досягнення дізналося якомога більше людей, щоб мотивувати самих атлетів до розвитку та високих результатів. А «Черкаський спорт» в цьому допоможе, оскільки є медіа-партнером проекту, - говорить журналіст В`ячеслав Лопушанський.
16.04.2015 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter