2015 року в Черкасах проходитимуть три загальноукраїнські футбольні турніри

2015 року в Черкасах проходитимуть три загальноукраїнські футбольні турніри 2015 року Черкаси чекають відразу три футбольних чемпіонати. Як інформують у Черкаському прес-клубі, про це заявив Голова Асоціації міні-футболу Черкаської області, заступник міського голови Черкас Юрій Гончаров. Він повідомив деталі трьох масштабних спортивних подій, які готують для черкащан Асоціація міні-футболу Черкаської області, Федерація футзалу Черкаської області, Федерація пляжного футболу України та Департамент освіти Черкаської міської ради.

- Зокрема, уже 28 лютого у Черкасах стартує Всеукраїнський футзальний турнір серед юнаків 2005-2006 р. н., - повідомив Юрій Гончаров. - Турнір започатковано на честь Євгена Подолянчука, що у 2003-2007 рр. займався футболом у школі «Дніпро-80» - і торік загинув у АТО, обороняючи донецький аеропорт. Турнір триватиме протягом 2 днів: 28 лютого та 1 березня. На майданчиках фізкультурно-оздоровчого комплексу та ПС «Будівельник» змагатимуться 8 команд із трьох Черкаської, Харківської, Кіровоградської та Кременчуцької областей.

Другий турнір – також всеукраїнського рівня – започатковують спільно Федерація футболу міста Черкаси та інтернет-видання «Черкаський спорт». Участь у цьому футбольному турнірі візьмуть аматорські команди із Черкаської та Кіровоградської областей. Таким чином, черкаські команди проведуть свій передсезонний старт до Чемпіонату області.

Про третій проект - «Київська Русь»- розповів запрошений до ЧеркасПрезидент Федерації пляжного футболу України Сергій Харченко. За його словами, облаштування черкаського пляжу «Живчик» дає Черкасам можливість стати господарем Чемпіонату України із пляжного футболу-2015. Чемпіонат планують присвятити славетній історії України, назвавши його на честь Київської Русі. Відбіркові турніри всеукраїнського чемпіонату із пляжного футболу буде проведено уже у липні.
17.02.2015 15:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter