В Умані за допомогою спецобладнання врятували собаку чихуахуа, що застряг у щілині між гаражами

В Умані за допомогою спецобладнання врятували собаку чихуахуа, що застряг у щілині між гаражами Маленьку породу собаки, схожу на чихуахуа, днями довелося рятувати в Умані по вул. Івана Гонти. Як інформує Вечірня Умань, мініатюрний чотирилапий чи то з переляку, чи то з цікавості опинився в щілині між приватними цегляним та металевим гаражами.
Скавчання меншого брата не залишило байдужими мешканців прилеглих будинків і перехожих, тож вони викликали рятувальників. Аби дістати перелякану тварину, ті застосували гумову подушку – спеціальне обладнання для розбору важких конструкцій.
– Пласку 1,5-сантиметрову подушку просунули між стінами, надули, збільшивши цим самим відстань між гаражами, що й дозволило цій собачці вибігти. А їй, маленькій, і потрібні були ці додаткові сантиметри, – роз'яснив помічник начальника управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.
Власник собаки так і не з'явився, тож чотирилапого віддали хлопчику, який із радістю побіг додому радувати батьків новим мешканцем.
10.10.2013 10:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter