Суцільний переляк на Черкаській пошті: жартівник надіслав Президенту Словаччини Гашпаровичу підозрілий конверт з...насінням моркви

Суцільний переляк на Черкаській пошті: жартівник надіслав Президенту Словаччини Гашпаровичу підозрілий конверт з...насінням моркви  За інформацією управління ДСНС в Черкаській області, 7 серпня о 10.18 до рятувальників від чергового УМВС надійшла інформація про те, що в цеху обробки пошти ЧД УДППЗ «Укрпошта» працівники підприємства виявили конверт з невідомою сипучою речовиною. Конверт, який був адресований на ім’я Президента Республіки Словаччини, не мав зворотної адреси. На місце події оперативно прибула група радіаційного, хімічного та біологічного захисту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС. Зробивши у приміщенні цеху відповідні заміри повітря на наявність хімічно-небезпечних речовин, було встановлено, що перевищення радіаційного фону не має, як не має і ознак небезпечних речовин у повітрі.
Після того як конверт було відкрито, працівники обласної СЕС дослідили насіння моркви для посадки, яке знаходилося в середині конверта. Проводиться розслідування.
на фото Президент Словаччини Іван Гашпарович
08.08.2013 11:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter