Колишній прокурор Черкас Гармаш спровокував ДТП у центрі міста?

Як інформує Прес-Центр, 7 серпня за півгодини до опівночі у Черкасах автомобіль "Лексус" днз. СА 0005 МІ при непрацюючому світлофорі на перехресті вулиць Байди Вишневецького та Хрещатик не надав перевагу у русі та допустив зіткнення з автомобілем "Деу–Сенс" днз. СА 7625 ВЕ. У результаті дорожньо–транспортної пригоди "Лексус" перевернувся, а його водій доставлений до Третьої міської лікарні. Подейкують, що за кермом "Лексусу" був колишній прокурор м. Черкаси Володимир Гармаш.
На місце пригоди оперативно прибули працівники ДАІ, "швидкої", рятувальники та близько десятка працівників прокуратури. Міліція не заважала колегам водія "Лексусу" обдивитися весь салон розбитого автомобіля. Один із них демонтував з автомобіля номерні знаки та відніс їх у припаркований неподалік "БМВ" (днз. СА 0777 АС).
Із почутої розмови лікаря "швидкої" з потерпілим водієм виникла підозра, що водій знаходиться у стані алкогольного сп’яніння, але, поспілкувавшись з пацієнтом "за закритими дверима", карети водій запевняв журналістів, що він запаху не відчув.
Прибулий на місце ДТП інспектор ДАІ теж зайшов до карети "швидкої" та поспілкувався віч–на–віч з потерпілим кілька хвилин. Медики стояли зовні та забезпечували конфіденційність розмови, після чого увезли водія "Лексусу" до лікарні, повідомивши що у нього струс мозку та забої.
Водій "Деу–Сенс" Олександр, який мешкає в одному з сіл Черкаського району, повідомив, що він рухався по вул. Хрещатик у бік вулиці Котовського і не встиг зупинитися, коли по вулиці Байди Вишневецького у біг Митниці швидко виїхав "Лексус", під час ДТП він травм не отримав, скаржився лише на біль у лівому боці.
Якщо за кермом "Лексусу" дійсно був Володимир Гармаш, то це вже не перша аварія на його рахунку. Як повідомляє "Україна кримінальна", п’ять років тому він вже спричинив ДТП у якому загинув тридцятирічний чоловік. Відомі і інші "подвиги" цього стража правопорядку – зазначається у матеріалі.
Але це все не завадило йому очолити прокуратуру м. Черкаси, а у березні цього року очолити напрямок внутрішньої безпеки органів прокуратури.
Колишній прокурор Черкас Гармаш спровокував  ДТП у центрі міста?
1 червня 2008 року, Мошни. У ДТП з прокурором Гармашем загинув 21-річний черкащанин Олександр Івакін
08.08.2013 09:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter