У Черкаській ОДА - щастя:"Хлопчик-Помагай" повернувся з відпустки і з новими силами кинувся на допомогу всім нужденним

У Черкаській ОДА - щастя:"Хлопчик-Помагай" повернувся з відпустки і з новими силами кинувся на допомогу всім нужденнимУ Черкаській ОДА розповіли чергову зворушливу історію з циклу про «хлопчика-Помагая» Сергія Борисовича...
Черкащанка Галина Компанієць вперше звернулася до голови облдержадміністрації під час його чергової зустрічі з громадою, що відбулася у ЧНУ в серпні. Сьогодні Галина Василівна теж прийшла до очільника області на особистий прийом громадян, проте цього разу вже задля того, щоб подякувати Сергію Тулубу за розуміння та успішне розв’язання її проблеми.
Трудовий шлях Галина Компанієць розпочала у 17 років. І з того часу впродовж більшої частини свого життя працювала інженером-будівельником. Нині Галина Василівна інвалід ІІ групи, перенесла хворобу серця та потребує постійного лікування.
За словами жінки, до 2010 року вона мала можливість раз на рік лікуватися в черкаському обласному госпіталі учасників війни, однак після того, як госпіталь було передано на баланс міста, ветерани-будівельники вже не змогли отримувати там лікування.
«Чесно кажучи, вже ні я, ні мої друзі не вірили, що можна на щось вплинути та отримати таке необхідне лікування. Тому коли я звернулася до Сергія Борисовича під час його зустрічі з черкащанами – це вже був радше відчайдушний крок, – розповіла пані Галина. – Однак з іншого боку, саме під час тієї зустрічі з громадою (на яку я теж випадково потрапила), я побачила скільки до голови облдержадміністрації звертається людей та що він дійсно багатьом допомагає».
У грудні Галина Василівна вже пролікувалася у Черкаському обласному госпіталі для інвалідів війни та за словами голови ОДА, Героя України Сергія Тулуба, жінка і надалі отримуватиме показану медичну допомогу відповідно до галузевих стандартів та у межах бюджетного фінансування.
«Я щиро вдячна Сергію Борисовичу за його небайдуже ставлення, – сказала Галина Компанієць. – Хоч я і не сподівалася та приємно, що проблеми справді можуть вирішуватися!»
29.01.2013 11:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter