На Козацькій у Черкасах горіла квартира на 4-му поверсі 9-поверхового будинку

Як інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області, 24 грудня об 11:22 у житловому будинку селища Єрки катеринопільські рятувальники ліквідували пожежу, яка виникла через несправне пічне опалення. Завдяки вчасному повідомленню вогонь вдалося ліквідувати на початковій стадії та врятувати будівлю.
На Козацькій у Черкасах горіла квартира на 4-му поверсі 9-поверхового будинку

Цього дня у Черкасах на вулиці Козацькій рятувальники 1-ї державної пожежно-рятувальної частини о 14:33 ліквідували пожежу на 4-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Рятувальники прибувши за викликом виявили на балконі задимлення. За допомогою автодрабини вогнеборці піднялися на поверх та виявили на балконі тліючий матрац. Причиною пожежі став недопалок, який не загасив 65-річний господар квартири.

25 грудня близько 00:15 у селі Григорівка Канівського району через несправну електромережу загорівся житловий будинок. Через запізнє виявлення пожежі та повідомлення рятувальної служби вогонь швидко розповсюдився та ще до прибуття співробітників Служби порятунку охопив увесь будинок. Ліквідувати пожежу рятувальникам вдалося о 04:30.
25.12.2018 13:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter