У Смілі у двір будинку влетів "Джип" з п`яної компанією. Зупинився ...в метрі від дитячого візка

Справжнє жахіття пережили жителі будинку по вулиці Любомирській, 32 у Смілі ( колишня Мікояна), коли до них у двір з дороги влетів джип. Про це повідомляє Сміла.ua.

Як повідомив у соціальних мережах Денис Холод, джип зупинився в кількох метрах від дитячого візочка. І з нього буквально вилізла «весела» компанія – два чоловіки і дві жінки. Вони були п’яні і це було видко неозброєним оком.
У Смілі у двір будинку влетів "Джип" з п`яної компанією. Зупинився ...в метрі від дитячого візка

У захмелілої братії запліталися язики, але вони розказували, кожен по –своєму і свою історію, хто з них насправді сидів за кермом.

«Як такі істоти потрапляють за кермо», – обурюється користувач.

Інші сміляни додають, що «п’яний» джип зупинився у кількох метрах від жінки, яка стояла у дворі, де живуть також двоє маленьких дітей і це щастя, що ніхто не постраждав. Бо джип загальмували металева альтанка та груша, яка росте у дворі. Це і врятувало людей від розправи.

Також сміляни пишуть у соцмережах, що у дворі стоїть надувний басейн і слава Богу, що у той момент там нікого не було. Правда, літній жінці, жительці цього будинку, на очах якої джип залетів у двір, довелося викликати швидку.

Люди пишуть, що Любомирська – дуже тиха вулиця, там їздять, здебільшого, місцеві жителі та діти на велосипедах. Мовляв, це ж з якою швидкість треба їхати, аби влетіти у двір до людей.

Тож сміляни сподіваються на швидкі і справедливі дії правоохоронців, які приїхали на виклик і задокументувати ДТП.
06.08.2018 14:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter