Поліція: У Черкасах під час операції "Перевізник" встановлено 79 адмінпорушень

Поліція: У Черкасах під час операції "Перевізник" встановлено 79 адмінпорушень Як інформують у патрульній поліції Черкас, в ході операції «Перевізник» патрульними задокументовано 79 порушень законодавства.

Патрульні продовжують перевіряти дотримання правил дорожнього руху та правил перевезення пасажирів водіями й перевізниками. Питання досі залишається актуальним, оскільки майже щодня правоохоронці виявляють порушників у даній сфері.

Станом на 10 травня з початку операції «Перевізник» було оглянуто 364 транспортних засобів, які використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів.
За час перевірки правоохоронці виявили 14 технічно несправних автобусів та задокументували більше 79 адміністративних порушень.

Найчастіше водії здійснювали порушення правил перевезень, надання послуг та вимог безпеки пасажирів. В сумі – 72 адмінматеріалів.

Також були задокументовані факти:

- керування автобусами, які не пройшли обов’язковий технічний контроль – 6;
- керування транспортом у стані сп’яніння (ст. 130) – 1.

До відповідальності поліцейські притягнули 4 посадових осіб за випуск на лінію транспортних засобів в неналежному технічному стані та невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції.
11.05.2018 12:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter