У Шполянському районі в сніговий замет потрапив ЗАЗ з 9-річною дитиною в салоні

У Шполянському районі в сніговий замет потрапив ЗАЗ з 9-річною дитиною в салоні За інформацією Управління Державної служби України з НС у Черкаській області, впродовж 2-х діб, 24-25 лютого рятувальники 8 разів залучалися на допомогу громадянам, чиї автомобілі стали заручниками снігових заметів.

Так, 24 лютого канівські рятувальники отримали повідомлення від водія вантажного автомобіля ТАТА, який забезпечував доставку хліба до Канівської районної лікарні. Повертаючись назад, автомобіль занесло і він потрапив у сніговий замет. Прибувши на місце виклику, рятувальники допомогли водію виїхати із замету.

Цього ж дня у Шполянському районі, на автодорозі “Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань”, поблизу села Лозуватка, з’їхав у кювет автомобіль ЗАЗ, у салоні якого знаходилося троє людей, з яких 9-річна дитина. Прибувши на місце події, рятувальники чергового караулу 17-ї державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували автомобіль на проїжджу частину.

25 лютого Корсунь-Шевченківські рятувальники виїжджали до села Завадівка, де надали допомогу по витягуванню із снігового замету автомобіля швидкої допомоги, що повертався з виклику.
26.02.2018 16:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter