Рятувальники зняли величезні бурульки з даху дитсадку в Черкасах (відео)

Як інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області, 22 січня о 10.40 до оперативно координаційного центу Управління надійшло звернення про допомогу. Згідно із повідомленням, на даху будівлі дитячого садочку № 38 на вулиці Благовісній утворилися величезні бурульки, які створювали небезпеку вихованцям та персоналу закладу.

Черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, який прибув на місце виклику провів роботи з очищення даху будівлі від бурульок.

Внаслідок температурних перепадів на дахах будинків, виступаючих частинах будівель масово утворюються крижані бурульки. Падіння снігу або льоду з даху може привести не тільки до травмування людини але й до загибелі. Особливу небезпеку бурульки становлять в місцях масового скупчення людей та на вузьких вуличках, де тротуари знаходяться упритул до будинків.

Особливо уважним потрібно бути під час прогулянок у парку з дітьми. На деревах утворюється значний сніговий покрив, подекуди з них може впасти велика брила снігу разом з бурульками. Тому, проходячи біля високих дерев, спершу необхідно переконатися, що немає загрози падіння снігу.
23.01.2018 13:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter