ДСНС: У Черкаській області триває ліквідації наслідків негоди

За повідомленням управління ДСНС у Черкаській області, на 06. 00 23 січня проблемні ділянки доріг на території Черкаської області відсутні.

Рух транспорту на автодорозі М-05 Київ-Одеса повністю розблоковано та забезпечено по двох смугах в обох напрямках. Місцями виникає тимчасове уповільнення руху, пов’язане з ожеледицею.
ДСНС: У Черкаській області триває ліквідації наслідків негоди

До розчистки даної дороги від Укравтодору залучено 7 од. техніки та 7 працівників.

Всього в області від Укравтодору працює 53 од. техніки та 56 працівників.

З початку доби 22 січня, для надання допомоги внаслідок ускладнення погодних умов підрозділи Управління ДСНС на території області залучались у 20 випадках.

Зі снігових заметів були вивільнені 32 одиниці техніки, з яких - 7 вантажних автомобілів, 21 - легковий, 3 автобуси, 1 автомобіль швидкої медичної допомоги. Надано допомогу 86 особам.

Пожежно-рятувальними підрозділами області за минулу добу розпилено та прибрано з автодоріг та житлового сектору 14 повалених дерев.

Загалом після проходження по Черкаській області балканського циклону надано допомогу 2684 особам, на автодорогах вивільнені 1345 автотранспортних засобів.
ДСНС: У Черкаській області триває ліквідації наслідків негоди

В області залишаються відключеними залишаються відключеними 17 ліній електропередач, 24 населених пункти (Смілянський район – 13, Черкаський район – 5, Катеринопільський район – 3, Городищенський район – 2, Золотоніський район - 1).

Для відновлення електропостачання задіяно 75 аварійних бригад обленерго (85 одиниць техніки, 302 працівника).

Для допомоги підрозідам ПАТ “Черкасиобленерго” по відновленню електропостачання, шляхом розблокування від дерев (гілля) ліній електропередач та підїзних шляхів залучено особовий склад та техніку аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

В районах області функціонують 137 пунктів обігріву, до яких впродовж минулої доби за допомогою звернулись 25 осіб.
23.01.2018 11:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter