ДСНС: Обмеження руху вантажного транспорту на автошляхах Черкаської області знято

За повідомленням управління ДСНС у Черкаській області, на 15:30 тимчасове обмеження руху вантажного транспорту, яке було введене на автодорогах загального користування, знято.

Водночас, продовжує свою роботу штаб з ліквідації наслідків негоди на чолі з головою Черкаської ОДА Юрієм Ткаченко.

Задля забезпечення безпечного проїзду автотранспорту, на автошляхах Уманського району від Служби автомобільних доріг працює 21 одиниця техніки та 31 працівник. Від Управління ДСНС 5 одиниць техніки та 15 рятувальників.

Також додатково залучено важку інженерно-дорожну техніку з обласних управлінь ДСНС України Вінницької, Кіровоградської та Одеської, областей, яка працює на дорозі М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка біля сіл Оксанино, Уманського району, Мала Севастянівка, Христинівського району.
та села Ладижинка, Уманського району.

Загалом по Уманському району надано допомогу 1 тисячі 205 особам, вивільнено 371 автотранспортних засобів.

У селі Мала Севастьянівка, Христинівського району Управлінням встановлено пункт обігріву. Всього по області функціонують 135 пунктів обігріву.

Для розчищення доріг в області загалом залучено 152 одиниці техніки та 183 працівників. Від ДСНС 37 одиниць техніки та 132 рятувальники.

Для надання допомоги під час ускладнення погодних умов підрозділи Управління залучались у 59 випадках.

Упродовж останньої доби з снігових заметів було вивільнено 104 легкових автомобілів, 436 вантажних автомобілів, 52 автобусів з пасажирами, 12 автомобілів швидкої медичної допомоги, 5 автомобілів інших служб (загальна кількість 613 одиниць). Було здійснено підвіз продуктів харчування до школи-інтернату. До лікувальних закладів було доставлено 9 осіб. Всього за добу надано допомогу 1 тисячі 459 особам.
19.01.2018 18:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter