За добу на Черкащині через коротке замикання проводки горіло три автомобілі

Як інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області, впродовж минулої доби рятувальники тричі ліквідовувули пожежі автомобілів.

Так, 18 серпня о 11:58 на пункт зв’язку Канівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про загорання автомобіля ВАЗ.

Подія виникла на вулиці Олега Кошового під час руху автомобіля. Власниця автомобіля одразу сповістила про загорання до Служби порятунку «101». Спроби за допомогою вогнегасників ліквідувати загорання успіху не мали.
За добу на Черкащині через коротке замикання проводки горіло три автомобілі

На боротьбу з вогнем прибули канівські рятувальники, які вже через 10 хвилин повністю ліквідували пожежу.

У результаті пожежі вогнем знищено моторний відсік, капот та акумулятор. За попередніми даними причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

О 15:21 пожежні Христинівської пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу, яка сталася в моторному відсіку вантажівки “МАН” біля села Вільшанка, на автодорозі Стрий-Кіровоград-Знам”янка.
За добу на Черкащині через коротке замикання проводки горіло три автомобілі

Загорання також помітив власник, який побачив, як з-під капоту почав виходити густий дим.

Цього ж дня о 18:38 на автодорозі Орадівка-Мошни, біля села Антонина, загорівся вантажний автомобіль “FAV”. Загорання о 19:10 ліквідував черговий караул Монастирищенської пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними в усіх випадках причина пожежі - коротке замкнення електропроводки.
19.08.2017 16:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter