У Золотоноші рятувальники погасили умовну пожежу на території лінійного управління магістральних газопроводів

За повідомленням управління ДСНС у Черкаській області, 17 серпня на промисловому майданчику Золотоніського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів відбулися тренувальні навчання.
У Золотоноші рятувальники погасили умовну пожежу на території  лінійного управління магістральних газопроводів

Під час яких співробітники Золоніського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області ліквідували загорання мастила, яке вилилося з пошкодженого резервуара.

У випадку такої надзвичайної ситуації важливе значення має рівень підготовки персоналу. Для перевірки знань обслуговуючого персоналу було проведено перевірочні заняття з проведення евакуації. Працівники об'єкту також силами добровільної пожежної дружини продемонстрували свої навички, щодо експлуатації первинних засобів пожежогасіння та дій із залученням об‘єктової пожежної техніки.

Рятувальники, які оперативно прибули на місце події, відпрацювали кілька спеціальних вправ. По-перше, вони вдосконалили свої навички користування апаратами на стиснутому повітрі, за допомогою яких були виконані завдання в зоні задимлення. По-друге, в умовах сильного задимлення, вони провели розвідку, та визначивши тактичну побудову для гасіння умовної пожежі провели пінну атаку.

Навчання були максимально наближені до реальності, персонал закладу та рятувальники у відповідності до планів взаємодії чітко відпрацювали спільні дії.

Загалом для проведення навчання було залучено 1 одиницю спецтехніки та 6 чоловік особового складу райвідділу ДСНС.
18.08.2017 11:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter