У Жашкові й Золотоноші після пожеж у приватних домоволодіннях дві особи потрапили до опікових відділень

Як повідомляють в управлінні ДСНС у Черкаській області, 10 липня о 19:30 із села Сорокотяга Жашківського району надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на вулиці Мічуріна. Вогонь помітила 66-річна господарка, яка одразу кинулася на боротьбу із вогнем. Отримавши опіки обличчя та верхніх кінцівок І-ІІ ступенів, жінка звернулася за медичною допомогою. Ліквідувати пожежу вдалось лише, коли на місце події прибув черговий караул 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини з Жашкова. Як вдалось з‘ясувати під час розслідування обставин події, пожежа в одній із кімнат виникла через увімкнуті до електромережі та полишені без нагляду електричні прилади.

Цього ж дня у Золотоноші о 19.00 загорілася надвірна споруда. Пожежа виникла через власну необережність господаря, який проводив всередині споруди роботи із горюче займистими матеріалами. Через велику кількість пального, вогонь миттєво охопив не лише усю будівлю, а ще до прибуття на місце події рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №8 поширився на розташований поруч житловий будинок.

Майже чотири години знадобилося двом пожежним розрахункам аби ліквідувати пожежу та врятувати житловий будинок, дах якого був повністю охоплений вогнем.

Під час пожежі 41-річний господар отримав важкі опіки обличчя, шиї та верхніх кінцівок через що був терміново госпіталізований до опікового відділення 1-ї Черкаської міської лікарні.
11.07.2017 13:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter