Учора в Золотоніському районі двічі горіли будинки в дачних кооперативах

За інформацією управління ДСНС у Черкаській області, протягом доби на Золотоніщині через необережне поводження з вогнем виникло 2 пожежі на території дачних кооперативів.

О 17.35 рятувальники отримали повідомлення про пожежу надвірної споруди на території дачного кооперативу у селі Хвильово-Сорочин. Ще до прибуття вогнеборців вогонь встиг охопити металевий вагончик та пошкодити покрівлю. Ліквідували пожежу рятувальники з 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини та Деньгівського лісництва.
Учора в Золотоніському районі двічі горіли будинки в дачних кооперативах

Як вдалося з’ясувати пожежа виникла через залишене без нагляду вогнище. Сильний поривчастий вітер поширив вогонь на суху траву, а вже по ній і на споруду.

Ще одне повідомлення рятувальники отримали о 01:25 із села Коробівка. Цього разу пожежа сталася від мангалу який господар після приготування шашликів не загасив. Жарини потрапили на суху рослинність, а згодом і на металевий вагончик та складені поруч дрова.

Рятувальники, що прибули за викликом, швидко ліквідували загорання, проте врятувати надвірну споруду яку на той час вже повністю охопив вогонь не вдалося.
03.05.2017 09:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter