У неділю в Черкаському районі сталося три пожежі

Протягом доби 15 січня в області ліквідовано 4 пожежі, 3 з яких у Черкаському районі. Про це інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області.

Перша пожежа виникла о 08.30 у селі Думанці. Загорання, що сталося через коротке замикання електромережі в житловому будинку ліквідували добровольці місцевих пожежних команд із сіл Леські та Худяки.

О 08.55 пожежа виникла вже у селі Геронимівка. За повідомленням горів житловий будинок на вулиці Благовісна. Через тріщини у печі, дим почав швидко заповнювати приміщення будівлі, господарі спільно із сусідами спільними зусиллями зуміли зупинити поширення вогню і ще до прибуття пожежних розрахунків із обласного центру ліквідувати пожежу.

Пожежа у селі Руська Поляна виникла у дровнику. Загорання дров та споруди ліквідували 2 пожежних розрахунки, з навчальної пожежно-рятувальної частини ЧІПБ ім.Героїв Чорнобиля та місцевої пожежної команди.

Оглядом місця пожежі встановлено що загорання сталося через непогашену золу, яку господар висипав коло дровника після чистки димаря.
16.01.2017 15:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter