Нацполіція: Вибухівки на території ЧДТУ не знайдено

У ГУ Нацполіції в Черкаській області повідомили про те, що тривають розшуки людини, яка повідомила про "замінування" ЧДТУ під час виборів ректора внз.

Повідомлення про замінування одного із навчальних корпусів Черкаського Державного технологічного університету у місті Черкаси надійшло від невідомої особи до чергової частини ГУНП в Черкаській області. На місце події виїжджали слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції, вибухотехніки, пожежники, кінологи та екіпажі патрульної поліції, які провели обстеження адмінбудівлі університету. Студентів та персонал закладу з приміщення було евакуйовано.

Нацполіція: Вибухівки на території ЧДТУ не знайдено


Будівлі та прилеглу до них територію вибухотехніки ретельно оглянули та перевірили на наявність вибухонебезпечних предметів. В результаті обстеження вибухових пристроїв та вибухових речовин виявлено не було.

Нацполіція: Вибухівки на території ЧДТУ не знайдено


На даний час тривають пошуки особи, яка повідомила про замінування. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.
19.10.2016 08:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter