Учора в Черкаській області тричі горіло сіно

Учора в Черкаській області тричі горіло сіно Минулої доби в Черкаській області тричі горіло сіно. Про це інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області.

14 липня о 16.30 в селі Глибочок Тальнівського району на території приватного домоволодіння на вулиці Танкевича виникла пожежа в сіннику. Займання виявили сусіди, які одразу сповістили господарів та зателефонували до Служби порятунку «101».

Ще до прибуття на місце події пожежних вогонь повністю охопив споруду, знищивши сінник та близько 450 кг, а також поширився на покрівлю поруч розташованої сусідської надвірної споруди, в якій також зберігалося сіно.

Спільними зусиллями вогнеборців вдалось не лише ліквідувати пожежу, а й запобігти поширенню вогню на житловий будинок, розташований неподалік.

Цього ж дня аналогічна пожежа сталася в селі Лебедин Шполянського району. Господар одразу намагався за допомогою підручних засобів приборкати вогонь, проте зрозумівши, що самому йому не впоратися, звернувся до Служби порятунку.

Шполянські рятувальники та добровільна пожежна дружина ПАТ «Лебединський насіннєвий завод», які прибули на вулицю Київська о 14:37 пожежу локалізували, а о 16:05 ліквідували. У результаті пожежі вогнем знищено сінник та близько тонни сіна.

За попередніми даними причиною пожеж в обох випадках стало необережне поводження з вогнем.

Ще один випадок стався пізно ввечері, в селі Чемериське, Звенигородського району. Займання, яке виникло у надвірній споруді приватного домоволодіння на вулиці Луговій ліквідував черговий караул Звенигородської пожежно-рятувальної частини.

За попередніми даними причиною пожежі стали пустощі з сірниками 6-річного онука господарів. У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю споруди та близько 200 кг сіна.
15.07.2016 10:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter