Уночі в Черкаському районі зіткнулися “Mercedes Sprinter”,“ГАЗ-53” та “Renault Duster”. Дві машини згоріли, одна людина загинула (відео)

Як інформують в управлінні ДСНС у Черкаській області, 29 грудня о 18.45 на автодорозі “Канів-Черкаси” поблизу села Литвинець у Канівському районі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів “ВАЗ” та “Chery Amulet”. Внаслідок пригоди водії обох автомобілів та 2 пасажири автомобіля “Chery Amulet” отримали чисельні травми та були госпіталізовані до Канівської ЦРЛ. На місце події залучалися рятувальники канівської пожежно-рятувальної частини, які проводили роботи по деблокуванню водія із пошкодженого салону автомобіля “ВАЗ”.

30 грудня о 04.50 у Черкаському районі на автодорозі “Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань” сталася дорожньо-транспортна пригода, до якої одночасно потрапили три автомобілі: “Mercedes Sprinter”,“ГАЗ-53” та “Renault Duster”. Унаслідок зіткнення було пошкоджено паливну систему, внаслідок чого на місці ДТП виникла пожежа 2-х автомобілів. Для ліквідації пожежі залучалися фахівці аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС, які після ліквідації пожежі провели роботи по деблокуванню загиблої людини із автомобіля “Mercedes Sprinter”.
30.12.2015 13:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter