У неділю на Черкащині в ДТП травмувалося 3 дітей

У неділю на Черкащині в ДТП травмувалося 3 дітей Як повідомляють у УДАІ в Черкаській області, у неділю на Черкащині в ДТП постраждало 3 дітей.

Так, 9 серпня близько 14.30 в с. Головятино Смілянського району по вул. Перетясмінська на території домоволодіння № 25 водій автомобіля «Деу Ланос», 48-річний житель м. Черкаси, здійснив наїзд на 4-річну жительку м. Черкаси, яка знаходилась попереду автомобіля.

Внаслідок пригоди отримала закриту черепно-мозкову травму та перелом нижньої щелепи. Госпіталізована до Черкаської обласної дитячої лікарні.

У цей же день близько 18.30 на 99 км автодорозі Бориспіль-Запоріжжя біля с. Піщане водій автомобіля «ВАЗ-2101», 59-річний житель м. Черкаси, в зв'язку з погіршення стану здоров'я не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобіль «Тойота-Авенсіс» під керуванням 50-річної громадянки Литви, жительки Вільнюського району, с. Мальшагала, яка рухалася в зустрічному напрямку.

Внаслідок пригоди водій автомобіля «Тойота» отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану грудної клітини, водій автомобіля «ВАЗ», отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану грудної клітини, вивих правого стегна, а його пасажири жителі м. Черкаси, отримали: 8-річна дівчинка - закриту травму живота, та 13-річна дівчинка - закриту травму правого передпліччя.
10.08.2015 16:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter