Черкаські рятувальники гасили умовну пожежу поруч з умовними зеками

25 травня у Черкасах в слідчому ізоляторі Державної пенітенціарної служби на вулиці Благовісній пройшли масштабні тактико-спеціальні навчання по гасінню пожежі та ліквідації її наслідків.
Черкаські рятувальники гасили умовну пожежу поруч з умовними зеками

Впродовж двох годин силові структури відпрацьовували спільні дії при ліквідації наслідків надзвичайних подій в Черкаському слідчому ізоляторі. Зокрема, під час навчань були практично відпрацьовані дії по гасінню умовної пожежі в режимному корпусі, проведення термінової евакуації із задимлених приміщень спецконтингенту, та забезпечення його надійної охорони і подальшої ізоляції.
Черкаські рятувальники гасили умовну пожежу поруч з умовними зеками

Враховуючи те, що черкаський слідчий ізолятор розташований в центральній частині міста і межує з житловою забудовою, крім заходів, що проводилися на території СІЗО підрозділи УМВС провели комплекс заходів навколо установи. ДАІ – перекрило навколишні вулиці, патрульно-постова служба встановила оточення зовнішнього периметру, та забезпечило патрулювання прилеглої території. Сили спецпідрозділу «Беркут» було розгорнуто для проведення у разі необхідності спеціальних дій у середині об’єкту навчань.
УМНС в Черкаській області
25.05.2012 13:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter