У суботу 25 рибалок на крижинах "помандрували" по Кременчуцькому водосховищу (відео)

За інформацією управління ДСНС в Черкаській області, в суботу 25 рибалкам, які вийшли на кригу річки Дніпро, знадобилась термінова допомога рятувальників.
13 грудня близько 13-ї години в Черкаському районі на річці Дніпро стався відрив крижини, на якій знаходилося 25 рибалок.

Згодом крижина розкололася на кілька шматків. Коли на місце події прибули рятувальники, течія встигла віднести крижини від місця відриву на велику відстань, а також далеко одна від одної. Дві з них опинилися у сусідньому Чигиринському районі.
У суботу 25 рибалок на крижинах "помандрували" по Кременчуцькому водосховищу (відео)

Найбільш чисельна група рибалок- 15 осіб - знаходилась неподалік села Топилівка, Чигиринського району, 9 рибалок дрейфували на крижині поряд із селом Боровиця, Чигиринського району, один рибалка перебував на найменшій крижині біля села Сагунівка, Черкаського району.

Одразу після отримання повідомлення на місце події виїхали відділення водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, черговий караул пожежно-рятувальної частини Чигиринського району а також мобільно-оперативна група на чолі з начальником Управління ДСНС, генерал-майором служби цивільного захисту Віктором Гвоздем.

О 14.30 останніх рибалок з найбільш віддаленої крижини, було доставлено на берег. Загиблих та постраждалих внаслідок події небуло.
15.12.2014 11:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter