У Черкасах на Дніпрі врятували знесилену пенсіонерку, якій не дав піти на дно жилет з поліетиленових пляшок

Акваторія Дніпра поблизу Річкового порту сьогодні ледь не забрала життя 67-річної жительки Черкас. Як інформують у міськраді Черкас, жінку врятували працівники «Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби».

Начальник управління цивільного захисту департаменту житлово-комунального комплексу Юрій Кривошея розповів, що ця подія трапилась сьогодні, 14 серпня, близько 16-ої години поблизу Річкового порту.

– На телефонний номер «101» надійшло повідомлення від відпочиваючих у районі пірсу щодо людини у воді, яка тривалий час не виходила на берег, а згодом – взагалі зникла з поля зору. На виклик прибули наші рятувальники з комунальної установи «Черкаська міська комунальна аварійно-рятувальна служба», які чергували на пляжі «Смілянський». На моторному човні вони обстежили значну ділянку акваторії Дніпра, виявивши майже у непритомному стані жінку літнього віку 1947 року народження. Після доправлення на берег їй відразу надали необхідну медичну допомогу та відправили додому, – повідомив Юрій Вікторович.

За його словами, те, що цю жінку вдалось витягти з води живою – фактично диво. Оскільки вона була вкрай знесилена. Проте піти на дно їй завадив саморобний рятувальний жилет, виготовлений з поліетиленових пляшок, який і тримав тіло жінки на воді.
15.08.2014 12:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter